welcome to kikis kitchen

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ




Αγαπητέ  άγνωστε  σεφ,

φαντάζομαι συμφωνείς μαζί μου ότι κάποιες φορές συμβαίνει τα φαινόμενα να απατούν.
Το "δεν είναι  αυτό που νομίζεις" είναι η προέκταση της προηγούμενης φράσης.Παράδειγμα βλέπεις ένα ψάρι,σου φαίνεται φρέσκο,το αγοράζεις,χαίρεσαι,το μαγειρεύεις,γαστρεντερίτιδα.

Άλλες φορές πάλι  τα λεγόμενα απατούν.Αυτή είναι η πιο καθημερινή συνηθισμένη απάτη που συνήθως κολλάει με την φράση "ένα αθώο ψεματάκι ήταν και τίποτα παραπάνω".Σου λέει ο ψαράς,"κυρία μου το ψάρι είναι ακριβό γιατί είχε φεγγάρι εχθές,όπου και να πας θα δεις ότι αυτή είναι η τιμή".Το χρυσοπληρώνεις,πηγαίνεις σπίτι,ανοίγεις τηλεόραση,Λίτσα Πατέρα,πανσέληνος σε δυο βδομάδες από τώρα.
Τέλος, υπάρχει περίπτωση τα γραφόμενα να απατούν.Αυτή η περίπτωση κατά την άποψη μου είναι η πιο ύπουλη και πολλές φορές καταστροφική και σηκώνει ώρες συζήτησης που δεν είναι της παρούσης(αρκεί να ανοίξεις 3-4 εφημερίδες).Βλέπεις το διαφημιστικό φυλλάδιο του ψαρά "Την Πέμπτη τσιπούρες πελαγίσιες -50% ".Τρέχεις πρωί πρωί,δεν έχεις πιει ούτε καφέ,φτάνεις μπαίνεις στην ουρά,περιμένεις μισή ώρα,φτάνει η σειρά σου,συνειδητοποιείς ότι οι πελαγίσιες είναι ιχθυοτροφείου και μικρές σαν σαρδέλες.Φεύγεις,έχεις κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

 Όπως καταλαβαίνεις φίλε, το φάρμακο για τις απάτες είναι η γνώση γιατί η γνώση είναι η αλήθεια άρα μην τρως παραμύθι(τσουπ να το και το φιλοσοφικό συμπέρασμα!)

Τώρα θα αναρωτιέσαι τι χάπια πήρα ώστε να μου  ρθει όλος αυτός ο συλ/παρά-λογισμός με αφορμή το σάντουιτς.Σκέφτηκα ότι διαβάζοντας τον τίτλο θα σου περνούσε από το μυαλό ότι είμαι η κόρη του Hannibal Lecter,έλα όμως που "απατάσαι" γιατί πρόκειται για φιλέτο ψαριού γλώσσας  με σος/ντιπ/σάλτσα(δεν γνωρίζω ακριβώς την διαφορά των τριών)αβοκάντο!Ακόμα δεν κατάλαβες τον συνειρμό μου;
Η αρχική ιδέα είναι του Jamie Oliver. . . η τελική όμως δική μου,γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος,αχαχαχαα!!!


Η ετυμηγορία του άσημου κοινού

Μάνατζερ: νοστιμότατο,ελαφρύ,δεν φανταζότανε ότι το ψάρι θα ταίριαζε τόσο με την σάλτσα αβοκάντο.


Όσο ζω μαθαίνω

Τελικά την συγκεκριμένη σάλτσα(την έχω κάνει άπειρες φορές) μπορούμε να την βάλουμε παντού,κρέας,ψάρι,ψωμί,φρυγανιά....μη σου πω και στο πρόσωπο για μάσκα.

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ









LETS DO IT
(οι ποσότητες είναι λίγο σχετικές σήμερα.Εξαρτάται από τα ψωμάκια που θα χρησιμοποιήσεις και το μέγεθος της γλώσσας)

ΥΛΙΚΑ 
για το ψάρι


  • 2 φιλέτα ψαριού γλώσσας
  • 2 αράβικες πίτες(μπορείς να βάλεις ότι ψωμάκι σου αρέσει)
  • 1 αβγό
  • 3/4 της κούπας τριμμένη  φρυγανιά ολικής
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι πιπέρι

για την σάλτσα

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι άπαχο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αρκετό χοντρό αλάτι
  • λίγο πιπέρι

επί το έργον

-προθαίρμανε τον φούρνο στους 180 και άφησε τα ψωμάκια/πίτες 10λεπτά περίπου να γίνουν πιο τραγανά,εναλλακτικά ψήσε σε τοστιέρα ή φρυγανιέρα.

-αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα και πανάρισε τα πρώτα με το αλεύρι,μετά πέρασε τα από το αβγό το οποίο έχεις χτυπήσει με ένα πιρούνι ελαφρώς και τέλος πέρνα τα από την τριμμένη φρυγανιά.
-σε ένα τηγάνι πρόσθεσε λίγο λάδι και αφού κάψει λίγο πρόσθεσε τα φιλέτα,άφησε 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
-βγάλε από το τηγάνι και ακούμπησε τες σε απορροφητικό χαρτί

-βάλε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας και χτύπα πάρα πολύ καλά(αν θέλεις μια πιο γεμάτη υφή  αντί μπλέντερ μπορείς να πατήσεις το αβοκάντο με το πιρούνι,να λιώσεις το σκόρδο και να ανακατέψεις με το χέρι όλα τα υλικά)
-πάρε ένα ψωμάκι και βάλε μια γενναία ποσότητα της σάλτσας στη μια πλευρά
-τοποθέτησε το φιλέτο και ξανά βάλε από πάνω σάλτα.

THATS ALL

58 σχόλια:

  1. Τί σάλτσα είναι αυτή τέλεια, μου αρέσει πολύ το αβοκάντο με το γιαούρτι και το σκόρδο!!
    Το ψάρι με το πανάρισμα γίνεται θελκτικό για μικρούς, και μεγάλους!
    Τό σύνολο ένα τέλειο σάντουιτς που αντικαθιστά ένα γεύμα περίφημα!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαχη μου!!!!
      πραγματικα η σαλτσα αυτη πηγαινει με ολα,ειναι μαγικη σαλτσα!!!!!
      εχεις δικαιο οτιενα παναρισμενο σαντουιτσςτρωγεται "ευκολοτερα"
      απο μικρους και μεγαλους(βασικα εγω ψαρι να ναι και οτινα ναι ειμαι!)
      πολλα φιλακιαααα

      Διαγραφή
  2. ψαρι πανε κανει πολυ συχνα η πεθερα μου!! Μας αρεσει πολυ αν και δεν το εχω δοκιμασει σαντουιτς.. Κι εγω το κανω μερικες φορες αλλα με γλωσσα δεν εχω δοκιμασει.. Με φιλετο μπακαλιαρου το κάνουμε εμεις!! πολλα φιλια Κικιτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμμ μπακαλιαρος,πολυ καλη ιδεα,την επομενη φορα μπακαλιαρο θα βαλω!!!!Σας προτεινω λοιπον να το δοκιμασατε και σε μορφη σαντουιτς Ελπιδα μου!!!
      πολλα φιλιαααα!!!!

      Διαγραφή
  3. Τέλειο σάντουιτς, πολύ του γούστου μου!!! Μου αρέσει και το ψάρι πανέ αλλά και αυτή η νόστιμη σαλτσούλα με αβοκάντο! Απόλαυσα πολύ και την αρχική ανάπτυξη του θέματος περί...γενικευμένης απάτης. Τι από όλα αυτά σου έτυχε (ελπίζω όχι όλα!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμ amelie μου,εχει τυχει και τα φαινομενα να με απατησουν..και τα λεγομενα ....και τα γραφομενα,αχαχα,φυσικα οχι κατι σχετικο με το παραδειγμα του ψαρα,αχαχ!!!νομιζω αν σκεφτουμε ολοι θα εχουμε τουλαχιστον ενα προσωπικο μας παραδειγματακι στην καθε κατηγορια "απατης" ειτε μικρο και αθωο ειτε πιο σοβαρο!!Την σαλτουλα να την δοκιμασεις οποσδηποτε,ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει!!!!
      πολλα φιλιαααααααα

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, η ανάρτησή σου μου θύμισε ένα περιστατικό πριν χρόνια, το οποίο ακόμη το θυμάμαι και .... σκυλιάζω!
    Κατ' αρχάς θα σου πω ότι το φρέσκο ψάρι το ξεχωρίζω μόνο όταν το τρώω, το κόκκινο και τσακίρικο μάτι του, το σφιχτό δέρμα του, κλπ κλπ εμένα δεν μου λένε απολύτως τίποτα, θαυμάζω αυτούς που καταλαβαίνουν με μια ματιά αν είναι φρέσκια μια τσιπούρα ή όχι.
    Πριν χρόνια λοιπόν, μου είπε κάποιος φίλος ότι ήξερε έναν ψαρά στην ψαραγορά που πουλούσε φρεσκότατα ψάρια, όμως τα έδινε μόνο στους πολύ κολλητούς του.
    Θα πας μου είπε και θα πεις ότι είσαι η γυναίκα μου. Και θα σκοτωθεί να σε περιποιηθεί και θα σου δώσει ότι πιο φρέσκο.
    Πήγα λοιπόν κι εγώ κουνιστή λυγιστή με την γόβα και το ταγιέρ στην ψαραγορά (δούλευα τότε στο Κέντρο), βρίσκω τον κατα τα άλλα συμπαθέστατο ψαρά, του λέω είμαι η γυναίκα του τάδε και θέλω φρέσκο ψάρι, αυτός μόνο τεμενάδες που δεν μου έκανε, τόσο χάρηκε που γνώρισε την γυναίκα του φίλου του, και μου έδωσε κάτι ψάρια που υποτίθεται ότι σπαρταράγανε, που τα χρυσοπλήρωσα διότι υποτίθεται το καλό πράμα το πληρώνεις, και που τα πέταξα πριν ακόμα ψηθούν γιατί είχε βρωμίσει όλο το σπίτι όσο ψηνόντουσαν, τόσο φρέσκα ήταν.
    Εκτοτε θεωρώ ότι το φρέσκο ψάρι για να το πετύχεις είναι καθαρά θέμα τύχης, εκτός αν το ψαρέψεις ο ίδιος (όχι, δεν ψαρεύω).
    Με την πολυλογία μου όμως, ξέχασα να πω ότι ευχαρίστως θα τσάκιζα αυτό το λαχταριστό σάντουιτς με την νόστιμη σάλτσα, την οποία μάλιστα θα έβαζα και μπόλικη μπόλικη!
    Φιλιάααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθολου "πολυλογια" Ελενα μου!!!!!παρεμπιπτοντως γραφεις τελειιιια!!!!!!σε απολαυσααααα!!!!!
      Το συγκεκριμενο παραδειγμα σου ειναι 2 σε 1,και τα φαινομενα "απατησαν" αλλα και τα "λεγομενα"!!!!!τελικα μηπως ο ψαρας ήταν παραξημενος με τον φιλο σου;αχααχαχ!!!φαντασου ελενα να μην πηγαινες και συστημενη τι θα γινοτανε!!!!παντως περαν της πλακας εχεις δικαιο οτι κατα ενα μεγαααλο ποσοστο ειναι θεμα τυχης!!!!
      χαιρομαι που σου αρεσε το εναλλακτικο μου σαντουιτσακι!!!!!!στο συγκεκριμενο οσο περισσοτερη σαλτσα τοσο το καλυτεροοο!!!
      πολλα φιλια!!!

      Διαγραφή
  5. Στο φούρνο τι ψήνουμε για 10 λεπτά, δεν κατάλαβα? Το ψάρι νόμισα αλλά μήπως εννοείς τις πίτες?
    Εγώ δεν το΄χω με τα ψάρια είναι η αλήθεια και γι'αυτο στέλνω εκπρόσωπο για τα ψώνια (τον butler ή μας τα φέρνει ο θειος που'χε αδελφό ψαρά, άρα είμαι εξασφαλισμένη). Ωραίο το ψαράκι, γρήγορο και ελαφρύ και το αβοκάντο αντικαθιστά την μαγιονέζα (που μας αρέσει αλλά το αβοκάντο είναι της υγιεινής περισσότερο).
    ΥΓ. πριν βγεις στο ψαράδικο, ανοιξε ένα ημερολόγιο και εσύ να δεις, ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααα Τανια παλι λαθος εκανα!!!!!ειναι παραδοση αν δεν κανω 1-2 λαθη στην αναρτηση δεν μπορω,μη σου πω το κανω για να δω ποιος "με διαβαζει" με προσοχη αχαχαχα!!!!παιρνεις αριστα εσυ τανια!!!για μια ακομα φορα ι ευχαριστωωωω για την διορθωση!!!!τα ψωμακια-πιτες ψηνουμε για 10 λεπτα!!!!!
      Την επομενη φορα λοιπον σαν βγω στον πηγαιμο για το ψαραδικο...θα κοιταξω τα ζωδια..μην εχω και κανεναν αναναδρομο και τρεχω!!!!
      το σαντουιτσακι αυτο ειναι πραγματικα ελαφρυ και υγιεινο αν εξαιρεσουμε το τηγανισμα του φιλετου το οποιο ομως μπορει να γινει και στο φουρνο και να γινει μετα ακομα πιο ελαφρυ,τόσο που θα αρχισει να πεταει!!!
      φιλακιαααα!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Είμαι το φυτό της τάξης, χαχαχαχα!!!!!
      Βασικά επειδή και εγώ την πατάω και συμβαίνει σε όλους μας, γιαυτο και το επισημαίνω και δεν το λέω για άλλο λόγο (γιατι μπορει και να παρεξηγηθεί καμιά φορά), αλλά όπως λες έτσι καταλαβαίνεις και ποιος διαβάζει τη συνταγή έτσι και δεν την ξεπετάει......

      Διαγραφή
    3. Ε οχι και να παρεξηγηθω!!!το αντιθετο μαλιστα το εκτιμωωω!!!τανια θα σου δωσω και το παρουσιολογιο της ταξης...ως "φυτο" το δικαιουσαι!!!αχαχααχ!!!thank you!!!!

      Διαγραφή
    4. Κυρία με ζηλεύει!

      Διαγραφή
    5. πεπη περασε εξω γιατι δεν πρεπει να ζηλευουμε,αααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. εχεις φαει κολλημα με τα σαντουιτς!!!!
    χμμμ λες να ειναι σημαδι να παρατησεις τα ψαρια και να γυρίσεις στο κρέας;;; τοση γκαντεμια!!
    τελειο το σαντουιτς λαχταριστο και ξεφευγει απ τα συνηθισμένα! ενδιαφέρουσα η σαλτσούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εναν καιρο ειχα φαει κολλημα με τις ταρτες,τωρα μου ρθε το σαντουιτς!!!!!
      η αληθεια ειναι οτι τα παραδειγματα δεν προερχονται απο προσωπικη μου εμπειρια αλλα γενικα "γκαντεμο" ειμαι,αχαχαχ!!!!!
      καλουτσικο ειναι το σαντουιτσακι και ευκολο και υγιεινο,να το δοκιμασεις τασααααα!!!!!!!
      πολλα φιλιααα!!!!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα!
    Πολύ μου αρέσει η γραφή σου αλλά και η παρουσίαση των συνταγών σου! Εύγε!
    Η σάλτσα μου έκανε κλικ!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πααααρα πολυ για τ καλα σου λογια ελενη!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!
      φιλακια!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα Κική μου... η σάλτσα σου ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Την λάτρεψα κι αύριο πάω να πάρω αβοκάντο... αν βρω γιατί κάτι με κυνηγάει και ποτέ δεν βρίσκω ώριμο και ωραίο αβοκάντο. Όσο για το ψάρι ...ευτυχώς η γλώσσα είναι από τα ψάρια που τρώω κι έτσι θα το συνδυάσω κι εγώ. Πολύ λαχταριστό το σάντουιτς που έφτιαξες... στείλε και προς τα δω....
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κικιτσα σε ευχαριστωωωω!!!!!Αβοκαντο αγοραζω αρκετα συχνα,δεν το εχω βρει ποτε ωριμο,αν το αφησεις σε μια πιατελα με αλλα φρουτα (εκτος ψυγειο)σε 2-3 μερες θα ειναι ετοιμο!!!!!!
      χαιρομαι παααρα πολυ που σου αρεσε το σαντουιτσακι!!!!
      φιλιααα πολλλαααα!!!

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα. Η σάλτσα με το αβοκάντο είναι τέλεια και ταιριάζει πράγματι με όλα (αν και δεν έχω δοκιμάσει να τη βάλω στο πρόσωπο...). Ωστόσο, και για να συμπληρώσω την Tante Κική πάντα θυμάμαι αυτό το σχόλιο για τo πότε πρέπει να φαγωθεί το αβοκάντο: Not yet, not yet, not yet, not yet, not yet, not yet, not yet, now, too late, too late...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααααχαχαχαχαχχ!!!!!φοβερο το σχολιο!!!!
      χμμμμ νομιζω οτι βρηκα την χρυση τομη του αβοκαντο και της ωριμοτητας του!!οπως ειπα και στην κικη αγοραζω αρκετα συχνα αβοκαντο(το βαζω στο μπλεντερ μαζι με μπανανα και αχλαδι και το δινω στα παιδια μου ).Αν αφησεις αβοκαντο σε μια πιατελα που εχει και αλλα φρουτα μεσα σε 2-3 μερες ετοιμο θα ειναι,και την τεταρτη παλι καλο θα ειναι,καμια φορα αεχιζει να μαυριζει σε ορισμενα σημεια απο εξω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει "αρπαξει" αχαχαχ,το θεμα ειναι μεσα να μην μαυρισει!!!
      Η επομενη δοκιμη θα ειναι να βαλω την σαλτσα στο προσωμο.....θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα,αχαχαα!!!!
      καλημερααααα!!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Κική μου!! Τέλεια η εκτέλεση σου και η τελική ιδεά!! Θα το δοκιμάσω!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αθηνουλα σε ευχαριστωωωωωω!!!!!!!!μακαρι να σου αρεσει και μετα την δοκιμη!!!!!!!!
      πολλα φιλιαααα!!!

      Διαγραφή
  11. Αχ χα χα. Αυτο που δεν ηπιες καφε πρωι νομιζω οτι φταιει και ουχί τα χάπια!
    Να πηγαινεις με τα πόδια στον ψαρα, οπως εγω. Γυμνάζεσαι, δεν μολυνεις το περιβάλλον
    και δεν πληρώνεις κλήσεις ;)
    Η γλώσσα δεν μ αρέσει, στο εξομολογούμαι... αλλά η σαλτσουλα θα πηγαινει εξίσου τελεια με π.χ. σολωμό.
    Καλό μήνα ειπα? Καλή αρχή της Ανοιξης ευχομαι :)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τα ποδιααααα???????ααα δεν ειμαι κασκαντερ,αχαχαχαχχα!!!!!!!
      δεν ξερω τελικα αν φταιει ο καφες η τα χαπια....τωρα που θα ξεκινησει και ο ηλιος να βαραει εκει να δεις γλεντια και οιστρος!!!!
      με σολωμο θα ταιριαξει μια χαρα και μαλιστα πιο πολυ και απο την γλωσσα γιατι ειναι βαρυ/λιπαρο ψαρι ο σολωμος και η συγκεκριμενη σαλτα θα του δωσει μαι δροσια με αποτελασμα να το "ελαφρυνει"...καλα σε στειλα τωρα με την αναλυση μου ε,παραδεξου το!!!!
      καλη ανοιξη και καλο καλοκαιρι να λεμε ετσι για να χαιρομαστε με την ιδεα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Οχι μόνο με εστειλες... με έπεισες βασικα χα χα!

      Μα καλα που μένεις και δεν μπορεις να μετακινηθείς με τα πόδια?!

      Διαγραφή
    3. Μωρε σε καλη περιοχη μενω και προσβασημη και περπατησημη....αλλα που να περπατας πρωινιατικα αχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  12. Να κάνω σάντουιτς με γλώσσα δεν το είχα σκεφτεί, να σου πω την αλήθεια!!
    Αυτό το άτιμο το αβοκάντο, πράγματι πάει με όλα!
    Δεν θα σχολιάσω το θέμα ψαράς γιατί είναι πολύ μεγάλο... αλλά συμφωνώ ότι είναι και λίγο θέμα τύχης να πετύχεις καλό ψάρι!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα κικα!
      Κι γω πρωτη φορα δοκιμασω γλωσσα σε σαντουιτς κ νομιζω οτι ειναι μια καλη εναλλακτικη τελικα!!!πολλα φιλιααα

      Διαγραφή
  13. Η σάλτσα αβοκάντο είναι καταπληκτική!!Έτσι όπως το φαντάζομαι με το ψάρι και την αραβική με βλέπω να το κάνω άμεσα κούκλα!! Λες για τα δικά μου μετά...εσύ να δεις τι μου προκαλείς, χαχα
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα!!!εσενα λιλια δεν σε φτανω ουτε με σφαιρρς....εισαι μιλια μπροστα και η αληθεια να λεγεται ε!!!!
      Χαιρομαι παααρα πολυ που σου αρεσε!!!
      Φιλιααα

      Διαγραφή
  14. Τέλειο το σάντουιτς kikitchen, και ναι το ντιπ/σος ταιριάζει με τα πάντα (το σκέφτομαι για το πρόσωπο,
    βρήκα συνταγή!). Η γλώσσα είναι το αγαπημένο μου φιλέτο, εύκολο στο συνδυασμό και πεντανόστιμο,
    αν και δεν το έχω δοκιμάσει πανέ. Αν και είναι παρεξηγήσιμος ο τίτλος δεν μας μπέρδεψε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mookies αν δεις κανενα αποτελεσμα με την μασκα πες μου γιανα αρχισω να παιρνω τα αβοκαντο με τα τελαρα,αχαχ!!!νομιζω η γλωσσα ειναι απο τα πιο καταλληλα ψαρια γιαπανε ε και αφου μου λες οτι ειναι απο τα αγαπημενα σου ψαρια τοτε σιγουραθα σου αρεσει το σαντουιτσακι!!!!!
      πολλα φιλια και καλη εβδομαδα!!!!!

      Διαγραφή
  15. η σάλτσα αβοκάντο είναι σίγουρα εξαιρετική, δεν έχω αμφιβολία!! με ψάρι δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά σε εμπιστεύομαι! θα ήθελα να το δοκιμάσω!
    όσο για το αβοκάντο στο πρόσωπο, είναι σούπερ! δοκίμασέ το! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα εβη μου!!!
      κι γω δεν την ειχα δοκιμασει με ψαρι αλλα τελικα αυτη ειναι μια σουπερ σαλτσα και ταιριαζει γαντι!!!!
      χμμμμ θα το δοκιμασω και στο προσωπο, we love αβοκαντοοοο!!!
      πολλα φιλια!!!!

      Διαγραφή
  16. Κική μου, η ιδέα του σάντουιτς με το ψαράκι και την σάλτσα αβοκάντο μου φαίνεται εξαιρετική!!! Ξεφεύγουμε από το κρέας. Σίγουρα θα αρέσει και στα πιτσιρίκια της οικογένειας αυτό το σάντουιτς που συχνά αρνούνται να φάνε ψάρι. Σχετικά με το πόσο φρέσκα μπορεί να είναι τα ψάρια που αγοράζουμε, νομίζω ότι το καλύτερο είναι να έχει κανείς έναν μόνιμο προμηθευτή που θα μπορεί να εμπιστεύεται.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα ειρηνη μου!!!
      ναι εχεις δικαιο,ενας ψαρας εμπιστοσυνης ειναι οτι χρειαζομαστε!!για τα γουστα μου νομιζω οτι ψαρι με αβοκαντο ταιριαξε υπεροχα!!!!
      πολλα φιλια ειρηνη και μια υπεροχη εβδομαδα!!!!

      Διαγραφή
  17. Απίθανο σάντουιτς,ωραίο το ψαράκι με τη σαλτσούλα αβοκάντο!!! Πολύ ωραία η εισαγωγή,ακόμα γελάω!!! Σου εύχομαι καλό Σ/Κ, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thank you thank you χαρα, χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσαν και τα δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!
      πολλα φιλια και καλη εβδομαδουλα!!!!

      Διαγραφή
  18. Απίθανο σάντουιτς,ωραίο το ψαράκι με τη σαλτσούλα αβοκάντο!!! Πολύ ωραία η εισαγωγή,ακόμα γελάω!!! Σου εύχομαι καλό Σ/Κ, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διαβάζω πρόλογο και χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κλαίω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    το σάντουιτς το βρίσκω σούπερ και θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα πεπη πιο πολυ χαιρομαι που γελασες με τον προλογο παρα που σου αρεσε το σαντουιτσ,αχαχαχ!!!!
      σου στελνω ενα φιλι και μια ευχη για καλη εβδομαδαααααα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Δεν υπαρχεις λεμε!!! Γραφεις και ζωγραφιζεις ταυτοχρονα!!!!
    Ο προλογος σου απαιχτος!
    Η συνταγη σου φανταστικη. Εκατο τοις εκατο του γουστου μου!!!
    Μπραβο και respect ταυτοχρονα!
    Φιλιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουπς χρυσαυγη σε εκτιμω παρα πολυ και ειλικρινα κοκκινισα με τα λογια σου.......thank yououououoo,αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!
      πολλα φιλια και μια υπεεεεροχη εβδομαδα να εχεις!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Έχω "ταϊσει" το κοινό μου με ψαρομπιφτέκια μέσα σε μπέρκερ και είπαν κι' "ευχαριστώ" Κική μου...καθώς το ψάρι δεν τους πέρασε καν από το νου...
    Μια χαρά την "κόβω" την γλωσσούλα, για γέμιση σε σαντουϊτσάκι παρέα με την σαλτσούλα της...ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχα σωστηηηηηηη Πηνελοπη!!!!ωραια ιδεα το ψαρομπιφτεκι!!!!!
      πολαα φιλιαααα και καλη υπεεεεεεροχη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Πόσο μ'αρέσει να διαβάζω τις αναρτήσεις σου δε μπορείς να φανταστείς. Έχεις πολύ χιούμορ! Η γνώση όντως είναι το καλύτερο "φάρμακο" ενάντια σε όλο το ψέμα που πουλούν διάφοροι επιτήδειοι.
    Τέλειο σαντουιτσάκι! Το θέλω τώρα γιατί γουργουρίζει και κοιλίτσα, μεσημέρι γαρ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ Μαγδα μεσα απο την καρδια μου,εκτιμω πολυ τα λογια σου και χαιρομαι πραγματικα!!!
      ωραιο το σαντουιτσακι μου δεν λεω αλλα και εκει στην ολλανδια εχουν κατι σαντουιτσακια μα κατι σαντουιτσακια...τα θυμαμαι και τα νοσταλγω αχαχαχ!!!!
      φιλιααα!!!!

      Διαγραφή
  23. Το τρώω ευχαρίστως και για πρωινό και για βραδινό! Και για απογευματινό σνακ μη σου πω... Μου αρέσουν πολύ τα ψαροσάντουιτς και η σος αβοκάντο δένει τέλεια! Όσο για τα ψέμματα και τις απάτες, δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος! Αλλά θα επιβιώσουμε! Λυπάμαι μόνο για την κλήση που έφαγες... :-)
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα,ευχαριστωωωω sundayspoon μου!!!πραγματικα το πως δενει το αβοκαντο με το ψαρακι δεν το φανταζομουν!!!!
      πολλα φιλια α ααααα

      Διαγραφή
  24. Κρατάω τη σάλτσα και πάω να ψωνίσω αβοκάντο! Έχω και ένα κατεψυγμένο ψαρο-φιλετάκι!
    Thanksss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axax ωραια εισαι πανετοιμη λοιπον κατερινακι!!!!καλοφαγατο!!!!!
      πολλα φιλιαααα!!!!!

      Διαγραφή
  25. Πόσο μα πόσο τέλεια ιδέα Κική!!! Και νομίζω οτι αβοκάντο, γιαούρτι και σκόρδο είναι υπέροχος συνδυασμός!
    Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω γιωργο,χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!!!!!
      καλη εβδομαδα με πολλες νοστιμιες!!!

      Διαγραφή

πες τα εξω απο τα δοντια αλλα κρατα και ενα επιπεδο ντε